loading

L-SHAPE LOFT & STAIR – ANDOVER ROAD, TWICKENHAM TW2

This project’s brief was to re-locate the existing central stair of the house to one side of the floorplans in order to create an open plan feel to the existing living spaces and create an L-Shape dormer. The re-location of the stair allowed for the loft level to feature a new bedroom with plenty of storage and a generous bathroom.

Andover House view

Andover House loft conversion

Andover House loft conversion bedroom

 

Andover House loft view upAndover House loft stair

Andover House refurbishment shower

Andover open plan living room

Andover House window view

 

 

LOFT & CENTRAL STAIR

Category

Residential

Date

January 1, 2016

key data

L-Shape dormer and relocation of existing central stair to floorplans perimeter to maximise open plan living and loft layout