loading

BLUE BRINDLE LOFT in HAM TW10

Tw10 Architects added this full-width loft to this terraced property in Ham. The ownership boundary had a staggered geometry which allowed as to find additional space for the bathroom. Great headroom was achieved by placing the new structure within the existing ceiling joists and the clients were extremely happy to maximise their loft’s hidden potential. We loved the blue brindle tile effect used as cladding.

Ham Loft_Conversion_corridorHam Loft_Conversion_loft1902201812_TW10_9 Riverside Drive _TW10 7QA_002Ham Loft_Conversion_sliding doorsHam Loft_Conversion_en-suiteHam Loft_Conversion_window blindsHam Loft_Conversion_stair view

BLUE BRINDLE LOFT

Category

Residential

Date

January 1, 2017

key data

A full-width loft conversion with a challenging low loft headroom