loading

WRAP-AROUND  – TWICKENHAM TW2

By adding a side return to the existing rear extension on this terraced house we created a wrap-around extension. The new side return features a pitched roof with 2.5m long mechanically operated contemporary roofligths. The existing rear was raised and a large opening was created for the level threshold slim-line sliding doors.

21_MR_kitchen extension_breakfast_bar

21_MR_house extension_rear view_01

The original wall between the living room and rear was kept creating a semi-open space to allow for localised activity. This geometry allowed for the kitchen island to sit naturally against the dividing wall creating a practical yet flowing space.

21_MR_kitchen extension_seating_view

21_MR_kitchen extension_sink_view

21_MR_house extension_garden ciew_02

21_MR_Kitchen extension_table_front square

21_MR_kitchen extension_sink_view_02

21_MR_house extension_lounge_view

21_MR_kitchen extension_light

SIDE RETURN

Category

Residential

Date

August 23, 2017

key data

Side return to a terraced property creating a wrap-around extension with semi-open plan layout and exposed structure