loading

CONTEMPORARY EXTENSION  РTWICKENHAM TW2

TW10 Architects added a 10m long extension and a loft conversion to this semi-detached house in Twickenham with a full refurbishment throughout. It was challenging in planning terms as we pushed the boundaries into obtaining a deeper extension that the local guidelines approve. The result is an amazing open-plan contemporary space, which the client and us love.

PR_Crittal doors hall

Through the entrance Crittal doors we can see all the way through to the garden. The kitchen island being the perfect place for morning breakfast and some work from home with a calm view.

PR_kitchen island unit

PR_open plan extension

PR_house extension doors

The design concept was to use the contrast of a bright open-plan kitchen to give way to the dark cinema room. The use of sliding pocket doors give the option as to separating or linking these spaces. The floor features an interlocking concrete finish tile which also locks into the engineered laminate wood flooring system.

PR_dinning space

PR_snug room

PR_refurbished bathroom

PR_house extension and loft conversion

PR_master bedroom

PR_contemporary extension

 

PR_landing view

PR_en-suite to loft conversion

OPEN PLAN LIVING

Category

Residential

Date

November 20, 2017

key data

10m rear house extension, loft conversion and full refurb to a detached house in Twickenham